.

.

fredag 18. mai 2012

Knekkebrød baking

Fikk plutselig så lyst på hjemmelagde knekkebrød ikveld.  
Kjempegodt og veldig enkelt å lage! mmmmm...







Knekkebrød
ala Ole Martin Alfsen

1 dl havregryn
2 dl grovt rugmel
1 dl solsikkefrø
1/2 dl linfrø
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl gresskarfrø
1/2 ts salt
1 ts sukker
3,5 dl kaldt vann/farris


Framgangsmåte:
Alle ingrediensene røres sammen i en bolle.
Stryk massen jevnt og tynt (ca 5 mm) utover på smurt bakepapir. Stek på 170 grader i 40 minutter.
La døren stå åpen på slutten og stek eventuelt videre hvis det ikke er blitt sprøtt. Massen skal bli gyllen og helt sprø.

GOD FREDAG!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...